Geluids- en licht installatie

Unieke DJ booth!

sound track

Op elk feest een uitgebreide setup van superieure klank met de nieuwste lichttechnologieën, daar gaan we voor! 🔥

De trendy DJ booth is een echte eyecatcher! Geen bekraste of beschadigde flightcase of op een door de zaal aangeboden met laken overtrokken tafel, maar een hypermoderne DJ booth.

Spetterende lightshow

sound track

De flexibel verstelbare poles vormen de basis van de lichtinstallatie. Door de veelzijdigheid in breedte en hoogte kan er op elke locatie, groot of klein, steeds een uitgebreide setup geplaatst worden. Op de poles staan zowel moving heads en/of moving washes. De LED-panels (kleuren, strobo, blinder) maken het geheel compleet. Samen met de uplighters wordt er voor een spetterende en indrukwekkende lightshow gezorgd tijdens het dansfeest, zeker wanneer de hazer een lichte nevel met heerlijk ruikende geur door de feestlocatie blaast en de lichteffecten door de zaal stralen!
Bepaalde scènes zijn in samenspraak met enkele topfotografen dusdanig geprogrammeerd zodat zij de beste shots kunnen maken tijdens de onvergetelijke momenten die op beeld moeten staan.

Als kers op de taart en om er helemaal een magisch gebeuren van te maken wordt er tijdens het dansfeest gebruik gemaakt van vuurwerk!
(geen paniek 🤭 dit is veilig koud vuurwerk en niet gevaarlijk voor brand of verwondingen)

De reacties op de dansvloer zijn onvergetelijk en talrijke monden zullen openvallen!

🔈🔈🔈🔈

Superieur geluidssysteem L'Acoustics

sound track

De geluidsinstallatie is van het wereldwijd gekende en geprezen merk L’Acoustics.
L’Acoustics wordt onder meer gebruikt op alle stages van het beroemdste festival ter wereld Tomorrowland.
Deze unieke sound brengt Disco Cooldown naar de feestlocaties. Laat je verbazen door deze superieure klank op de dansvloer!
Diverse varianten van speakers en subwoofers zorgen ervoor dat er voldoende power is voor feesten tot wel 350 personen.

Er wordt jaarlijks geïnvesteerd in de nieuwste technologieën en er wordt uitsluitend met professionele topmerken zoals L’Acoustics, Pioneer, Denon, Rane, Yamaha, ADJ lightning, Contest lightning, Gravity, Ape Labs, Shure, Sennheiser, Sony, Apple,… gewerkt!

DISCO COOLDOWN

Contact

sound track