Geluids- en licht installatie

DISCO COOLDOWN

Unieke DJ booth!

sound track

Disco Cooldown staat erom bekend dat er op elk feest een uitgebreide professionele geluids- en lichtinstallatie wordt geplaatst.

De unieke DJ booth is een echte eyecatcher! Geen bekraste of beschadigde flightcase of op een door de zaal aangeboden met laken overtrokken tafel, maar een moderne DJ booth in LED verlichting.

DISCO COOLDOWN

Brugsysteem of totems?

sound track

Er zijn 2 varianten mogelijk voor de lichtinstallatie, namelijk de lichtbrug en het totemsysteem. Afhankelijk van de grootte van de feestzaal en het aantal personen wordt bekeken en besproken welk systeem het best zal geïnstalleerd worden. De lichtbrug beschikt over de nieuwste lichteffecten en LED- en lichttechnologieën die voor een spetterende en indrukwekkende lichtshow zorgen tijdens het dansfeest! Het totemsysteem van 2 in de lucht verstelbare pilaren heeft een andere look dan de lichtbrug, maar beschikt over dezelfde lichteffecten en technologieën die in de lichtbrug hangen en bekomen zo ook een prachtige lichtshow tijdens het feest.

DISCO COOLDOWN

Array sound system

sound track

Het RCF geluidssysteem bestaat uit 2 variaties van array sound. De compactere array-set is perfect geschikt voor feesten tot 150 personen. Voor grotere feesten wordt de grote array set geplaatst. Deze kan tot wel 350-400 personen aan! Beide array-systemen zijn minstens 2,25 tot maximum 3,40 meter hoog en stralen letterlijk een muur van superieur geluid uit. Een absolute meerwaarde voor de dansvloer!

Er wordt jaarlijks geïnvesteerd in de nieuwste technologieën en er wordt uitsluitend met professionele topmerken zoals Pioneer, Denon, RCF, Contest Lighting, ADJ lightning, Rodec, Shure, Sennheiser, Apple, Laserworld,… gewerkt!

DISCO COOLDOWN

Contact

sound track