DISCO COOLDOWN

Reviews

sound track
Delphine & Glenn
quote
Delphine & Glenn

Bedankt Kenneth, voor alles, het feest was de max, geen moment was de dansvloer leeg. Elke genodigde zei hetzelfde BESTE dj dat we al ooit meegemaakt hebben. MERCI

quote
Eva & Christophe
quote
Eva & Christophe

Bedankt Kenneth om van ons dansfeest een TOPfeest te maken. Er heeft altijd veel volk op de dansvloer gestaan en er was muziek voor iedereen! Echt fantastisch gedaan! Dikke merci! Je hebt mee onze trouw onvergetelijk gemaakt!

quote
Fabian & Naomi
quote
Fabian & Naomi

Wij beleefden een prachtig huwelijksfeest vol ambiance en veel plezier! Je bent de ideale entertainer die je nodig hebt op een trouwfeest. De nieuwe lichtbrug en alle andere extra’tjes maken er een spectaculair geheel van die ons nog jaren zal bij blijven! Een hele dikke merci Kenneth! Veel liefs

quote
Wendy & Nick
quote
Wendy & Nick

We hebben een prachtig feest gekregen dankzij Disco Cooldown! Kenneth is een zeer professionele dj. Iedereen heeft zich rot geamuseerd en alles werd netjes opgevolgd zoals besproken! Bedankt om ons een prachtig feest te geven!

quote
Damien & Annelies
quote
Damien & Annelies

Beste dj die we al ooit mee gemaakt hebben bij een huwelijk! We waren vooraf goed geïnformeerd hoe onze avond er ging uitzien, we hadden het volste vertrouwen in je. Er waren enkele leuke accenten tijdens de avond, al onze gasten vonden het een “bere” feestje!

quote
Kyana & Miguel
quote
Kyana & Miguel

Kenneth ! We zijn vandaag eindelijk bekomen van ons feest ! We kunnen je niet genoeg bedanken voor het fantastische werk die je leverde ! Niet enkel voor de muziek maar ook als mens ! Iedereen kwam ons zeggen hoe goed ze de DJ wel vonden , en dat ze dit nog nooit hebben meegemaakt ! De dansvloer heeft dan ook geen enkele seconde vrij geweest. Bedankt voor alles! Je was een absolute meerwaarde voor ons trouwfeest. Tot later ????

quote
Hannah & Bert
quote
Hannah & Bert

Bedankt Disco Cooldown om de DJ te zijn op ons droomfeest! We hadden geen betere DJ kunnen hopen!

quote
Elke & Tjorven
quote
Elke & Tjorven

Kenneth, dikke merci vr gisteren! Je maakte van ons trouwfeest een top feest! You’re the best!!!!

quote
Elke & Dieter
quote
Elke & Dieter

Een suuuuuuuper dikke merci, echt waar! Je hebt iedereen op de dansvloer gekregen. Het was prachtig mooi! Ben nog altijd aan het nagenieten. Dankjewel!

quote
Pieter en Evelien
quote
Pieter en Evelien

Kenneth, je bent een fantastische DJ. Een top DJ. Dankjewel om van ons huwelijk een echt feest te maken. Het was geslaagd en dat is voor een héél héél héél groot deel dankzij jou.

Van alle gasten die aanwezig waren horen we alleen maar ‘hoe goed onze dj was’ en ‘wie was jullie dj, die was fantastisch’.

We kunnen je alleen maar aan iedereen aanbevelen. Zoals ik je die avond zelf al gezegd heb, je hebt een gave. Blijf die a.u.b. verder ontwikkelen en gebruiken.

Dankjewel!

quote
Lisa & Tom
quote
Lisa & Tom

A M A I !!!

Zo hebben wij de dansvloer verlaten in de vroege ochtend. Het was zalig! Een avond om nooit meer te vergeten!

De dag erna kregen wij van iedereen de reactie : Da was nu toch een ki een super dj hé!

Hoe jij rekening hield met iedereen zijn genre en hoe jij de dansvloer elke minuut van de avond vol kreeg, ewel chapeau!

Ik kan in naam van iedereen zeggen: JE WAS TOP!

Je bent een super dj die ik aan iedereen zou aanraden!

quote
Annemie & Danny
quote
Annemie & Danny

Kenneth, je bent een fantastische dj, we hadden een superfeest, iedereen was super tevreden over je, van het eerste tot het laatste moment wist je iedereen op de dansvoer te houden, jij zorgde ervoor dat we een onvergetelijke avond hadden, 1000x dank en tot het volgende spetterend dansfeest!!

quote
Jennifer en Ruben
quote
Jennifer en Ruben

SUPER bedankt voor ALLES wat je voor ons en ons huwelijksfeest hebt betekend.

Je hebt ons van begin tot eind begeleid, en zouden niet weten hoe we het zonder jou zouden moeten gedaan hebben ???? Ben zo blij dat we jou kozen! Dikke ambiance, sfeer zat er altijd in en nooit een lege dansvloer gehad, super!! Veel liefs

quote
Sofie & Bart
quote
Sofie & Bart

Dankzij jou was ons huwelijksfeest gewoon top waarvan nog lang zal nagepraat worden. Er was geen enkel moment dat er niemand op de dansvloer stond en dit zal ons altijd bijblijven. Niet enkel die avond was je beschikbaar, je stond zelfs open om een mix voor mijne surprise act te maken alsook om reeds al vroeg van de partij te zijn. Je bent gewoon top!

quote
Nicky & Iljoschi
quote
Nicky & Iljoschi

Kenneth, 1000× bedankt voor het SUPER feest dat je ons gegeven hebt! Het was een avond/nacht om nooit meer te vergeten! Het was ook heel leuk en vlot samenwerken met je en we kunnen je alleen maar aan iedereen aanraden! Het was af! Merci! Merci! Merci! Xx

quote
Ellen & Jens
quote
Ellen & Jens

Wij hebben een top huwelijksfeest gehad met Disco Cooldown !! Het voorbereidingsgesprek was zeer aangenaam en de avond zelf was zoals we hebben besproken. Een feest op maat dus, zoals wij het wilden ! Er was vanaf het begin volop ambiance en de dansvloer was steeds goed gevuld. Het afsluitingsliedje ‘Waar zijn die schoenen dan’ beginnen we steeds spontaan luidop te zingen ! Bedankt !!

quote
Disco Cooldown
quote
Aurore Simon

Disco Cooldown draaide afgelopen vrijdag op ons bedrijfsfeest en kreeg iedereen aan het dansen. Top DJ, iedereen heeft een fantastische avond beleefd. Merci Kenneth!

quote
DISCO COOLDOWN

Contact

sound track