DISCO COOLDOWN

Reviews

sound track
quote
Marie & Kenny

Wauw, wat een feest hebben wij mogen meemaken voor onze trouw! Kenneth heeft iedereen op de dansvloer gekregen van jong tot oud en dat tot in de vroege uurtjes👌🏻! Het was top 🤗

quote
quote
Emily & Lander

Bedankt Kenneth voor het prachtige huwelijksfeest dat je ons bezorgde. Je zorgde voor een unieke beleving. Onze dansvloer stond steeds vol. Iedereen heeft een fantastische avond beleefd. TopDJ! Huplahey 😄

quote
quote
Delphine & Pierre

Kenneth heeft gedraaid op ons trouwfeest en het was top!
Alle communicatie vooraf was heel duidelijk, gestructureerd en heel leuke gesprekken telkens.
Op de dag zelf is alles super goed verlopen, en s’avonds maakte hij onze dag compleet met een geweldig spetterend feestje.
Een week later krijgen we nog steeds complimentjes over de muziek en sfeer.
Een echte aanrader dus!

quote
quote
Liesa & Bjarne

Op ons trouwfeest alleen maar complimenten en lof voor de dj! De dansvloer stond geen seconde leeg.
Hij houd rekening met de stijl van zijn publiek en doet er alles aan om er een onvergetelijk trouwfeest van te maken! Gewoonweg top…

quote
quote
Jolien & Jim

Via onze fotograaf zijn we bij Kenneth terecht gekomen. Vanaf het eerste contact voelden wij ons echt op ons gemak. We vertrokken met een zeer goed gevoel terug naar huis. Kenneth slaagde erin om onze grote dag nog beter te maken door het dansfeest echt te laten knallen. Van de intrede tot de allerlaatste song zat het er boenk op. Een echte aanrader!

quote
quote
Laura & Bert

Kenneth zorgde voor een spetterend dansfeest op onze trouwdag. Hij nam de tijd om te luisteren naar al onze wensen en verlangens. We kregen ook heel veel tips voor de avond zelf. Kenneth zorgde voor een mix van liedjes die wij graag als openingsdans konden gebruiken. Het was perfect! Wij genoten met volle teugen en zouden zeggen één adres voor een spetterend dansfeest: Disco Cooldown!

quote
quote
Sharon & Bert

5 sterren zijn hier niet genoeg, zelfs 10 zouden nog te weinig zijn!
Kenneth, ongelofelijk bedankt voor het spetterende feest dat je ons bezorgde. De dansvloer was geen moment leeg, iedereen is beginnen dansen en velen zijn gewoon niet gestopt! Jij nam vooraf alle tijd om te luisteren naar onze wensen en gaf ons veel tips die ons fantastisch geholpen hebben. Ook onze ceremonie was nooit zo mooi geweest zonder jouw hulp! Het trouwfeest zelf was dankzij jou helemaal AF! Het was gewoon waauw, iedereen heeft zich fantastisch geamuseerd en wij horen alleen maar lovende woorden over jou. Je bent een krak, een echte TOP DJ. Hopelijk mogen wij nog veel feestjes samen met jou beleven 💕 Dankzij jou hebben wij in alle geval heel veel mooie herinneringen gemaakt die we voor altijd in ons hart meedragen en koesteren. 💕

quote
quote
Ellen & Matthias

Wauw, wij genieten nog na!
Wij hadden een divers publiek op ons trouwfeest wat het moeilijk maakte om iedereen aan het dansen te krijgen maar daar had Kenneth absoluut geen probleem mee. Iedereen vond het een top feest. Niet enkel als DJ is Kenneth super maar als mens ook.
Aanrader!!!

quote
quote
Elien & Koben

Wat een fantastische avond hebben wij gehad op ons trouwfeest. Kenneth weet precies welke muziek hij moet draaien en op welk moment. Hij krijgt de gasten gegarandeerd op de dansvloer. Wij hadden een kleine 70 man die heel enthousiast uit hun dak gingen. Daarnaast is hij heel vriendelijk en heeft hij ons als koppel ook heel goede tips gegeven. Topper, echt waar!

quote
quote
Ilke & Gilian

Alles was tiptop in orde!
Van een duidelijke voorbereiding tot een fantastisch dansfeest!
We hadden een mix van gasten, en Kenneth is er in geslaagd om iedereen gans de avond op de dansvloer te krijgen! Danku om ons een onvergetelijk feest te geven!

quote
quote
Jolien & Günther

Enkel maar lof voor Kenneth!
Vanaf het eerste moment hadden wij een zeer goed gevoel bij hem en alle vertrouwen in wat een schitterend feestje ging worden.
Ons trouwfeest was dan ook onvergetelijk.
De dansvloer stond vanaf moment 1 tot het laatste liedje stampvol. Het was er ‘boenk op’. Dankjewel daarvoor!!!

quote
quote
Rani & Romain

Beste Kenneth, jij bent een topkerel.
Wat een feest! Deze pluim mag jij op jouw hoed steken.
Meteen was het vollen bak.
De grote dansvloer was dikwijls overbevolkt 🙂
Onze intrede en die van het bruidspaar werden met jouw commentaar en geweldige muziek zodanig goed ondersteund dat de zaal gewoon ontplofte.
Een gehurkte achterwaartse polonaise, nooit gezien 🙂 🙂 🙂
Dit vergeten wij dus nooit!
Met vriendelijke groeten, de fiere papa van Rani.
Dikke, dikke merci Disco Cooldown 🎉💝😉

quote
quote
Birgit & Jens

Kenneth is een echte topper! Voor ons trouwfeest kozen we voor Disco Cooldown na hem te horen draaien op een andere trouw. Hij luisterde goed naar wat we verwachten en was direct mee met onze visie. Van het eerste tot laatste nummer dat hij speelde zat de sfeer er goed in! Mijn voeten hebben nog nooit zo’n pijn gedaan van te dansen! Merci om ons feest zo aangenaam te maken en om onze wijd variërende muzieksmaken zo fantastisch samen te brengen!

quote
quote
Jaleesa & Ditmar

Kenneth,
Wat je voor ons gedaan hebt op ons feest is onbeschrijfelijk! Zowel de planning, service en avond/nacht zelf! We zijn super blij dat we jou als DJ genomen hebben. JE MAAKTE ONS FEEST AF!! We kregen enorm veel complimenten en dat doet ons deugd. Wat een prachtige mens ben je! Bedankt x 1000. Ditmar & Jaleesa ♡

quote
Delphine & Glenn
quote
Delphine & Glenn

Bedankt Kenneth, voor alles, het feest was de max, geen moment was de dansvloer leeg. Elke genodigde zei hetzelfde BESTE dj dat we al ooit meegemaakt hebben. MERCI

quote
Eva & Christophe
quote
Eva & Christophe

Bedankt Kenneth om van ons dansfeest een TOPfeest te maken. Er heeft altijd veel volk op de dansvloer gestaan en er was muziek voor iedereen! Echt fantastisch gedaan! Dikke merci! Je hebt mee onze trouw onvergetelijk gemaakt!

quote
Fabian & Naomi
quote
Fabian & Naomi

Wij beleefden een prachtig huwelijksfeest vol ambiance en veel plezier! Je bent de ideale entertainer die je nodig hebt op een trouwfeest. De nieuwe lichtbrug en alle andere extra’tjes maken er een spectaculair geheel van die ons nog jaren zal bij blijven! Een hele dikke merci Kenneth! Veel liefs

quote
Wendy & Nick
quote
Wendy & Nick

We hebben een prachtig feest gekregen dankzij Disco Cooldown! Kenneth is een zeer professionele dj. Iedereen heeft zich rot geamuseerd en alles werd netjes opgevolgd zoals besproken! Bedankt om ons een prachtig feest te geven!

quote
Damien & Annelies
quote
Damien & Annelies

Beste dj die we al ooit mee gemaakt hebben bij een huwelijk! We waren vooraf goed geïnformeerd hoe onze avond er ging uitzien, we hadden het volste vertrouwen in je. Er waren enkele leuke accenten tijdens de avond, al onze gasten vonden het een “bere” feestje!

quote
Kyana & Miguel
quote
Kyana & Miguel

Kenneth ! We zijn vandaag eindelijk bekomen van ons feest ! We kunnen je niet genoeg bedanken voor het fantastische werk die je leverde ! Niet enkel voor de muziek maar ook als mens ! Iedereen kwam ons zeggen hoe goed ze de DJ wel vonden , en dat ze dit nog nooit hebben meegemaakt ! De dansvloer heeft dan ook geen enkele seconde vrij geweest. Bedankt voor alles! Je was een absolute meerwaarde voor ons trouwfeest. Tot later ❤️❤️

quote
Hannah & Bert
quote
Hannah & Bert

Bedankt Disco Cooldown om de DJ te zijn op ons droomfeest! We hadden geen betere DJ kunnen hopen!

quote
Elke & Tjorven
quote
Elke & Tjorven

Kenneth, dikke merci vr gisteren! Je maakte van ons trouwfeest een top feest! You’re the best!!!!

quote
Pieter en Evelien
quote
Pieter & Evelien

Kenneth, je bent een fantastische DJ. Een top DJ. Dankjewel om van ons huwelijk een echt feest te maken. Het was geslaagd en dat is voor een héél héél héél groot deel dankzij jou.

Van alle gasten die aanwezig waren horen we alleen maar ‘hoe goed onze dj was’ en ‘wie was jullie dj, die was fantastisch’.

We kunnen je alleen maar aan iedereen aanbevelen. Zoals ik je die avond zelf al gezegd heb, je hebt een gave. Blijf die a.u.b. verder ontwikkelen en gebruiken.

Dankjewel!

quote
Lisa & Tom
quote
Lisa & Tom

A M A I !!!
Zo hebben wij de dansvloer verlaten in de vroege ochtend. Het was zalig! Een avond om nooit meer te vergeten!
De dag erna kregen wij van iedereen de reactie : Da was nu toch een ki een super dj hé!
Hoe jij rekening hield met iedereen zijn genre en hoe jij de dansvloer elke minuut van de avond vol kreeg, ewel chapeau!

Ik kan in naam van iedereen zeggen: JE WAS TOP! Je bent een super dj die ik aan iedereen zou aanraden!

quote
Annemie & Danny
quote
Annemie & Danny

Kenneth, je bent een fantastische dj, we hadden een superfeest, iedereen was super tevreden over je, van het eerste tot het laatste moment wist je iedereen op de dansvoer te houden, jij zorgde ervoor dat we een onvergetelijke avond hadden, 1000x dank en tot het volgende spetterend dansfeest!!

quote
Jennifer en Ruben
quote
Jennifer & Ruben

SUPER bedankt voor ALLES wat je voor ons en ons huwelijksfeest hebt betekend.
Je hebt ons van begin tot eind begeleid, en zouden niet weten hoe we het zonder jou zouden moeten gedaan hebben 😍 Ben zo blij dat we jou kozen! Dikke ambiance, sfeer zat er altijd in en nooit een lege dansvloer gehad, super!! Veel liefs

quote
Sofie & Bart
quote
Sofie & Bart

Dankzij jou was ons huwelijksfeest gewoon top waarvan nog lang zal nagepraat worden. Er was geen enkel moment dat er niemand op de dansvloer stond en dit zal ons altijd bijblijven. Niet enkel die avond was je beschikbaar, je stond zelfs open om een mix voor mijne surprise act te maken alsook om reeds al vroeg van de partij te zijn. Je bent gewoon top!

quote
Nicky & Iljoschi
quote
Nicky & Iljoschi

Kenneth, 1000× bedankt voor het SUPER feest dat je ons gegeven hebt! Het was een avond/nacht om nooit meer te vergeten! Het was ook heel leuk en vlot samenwerken met je en we kunnen je alleen maar aan iedereen aanraden! Het was af! Merci! Merci! Merci! Xx

quote
Ellen & Jens
quote
Ellen & Jens

Wij hebben een top huwelijksfeest gehad met Disco Cooldown !! Het voorbereidingsgesprek was zeer aangenaam en de avond zelf was zoals we hebben besproken. Een feest op maat dus, zoals wij het wilden ! Er was vanaf het begin volop ambiance en de dansvloer was steeds goed gevuld. Het afsluitingsliedje ‘Waar zijn die schoenen dan’ beginnen we steeds spontaan luidop te zingen ! Bedankt !!

quote
Disco Cooldown
quote
Aurore Simon

Disco Cooldown draaide afgelopen vrijdag op ons bedrijfsfeest en kreeg iedereen aan het dansen. Top DJ, iedereen heeft een fantastische avond beleefd. Merci Kenneth!

quote
DISCO COOLDOWN

Contact

sound track