DISCO COOLDOWN

Huwelijksfeesten

Inleiding

sound track

Disco Cooldown staat reeds jarenlang bekend in Vlaanderen voor huwelijksfeesten. Met meer dan 15 jaar ervaring en 700 feesten op de teller en een uiterst professionele aanpak zijn alle ingrediënten aanwezig om elk feest te doen slagen naar wens van het koppel.

Disco Cooldown draagt het Quality label van House of Weddings België, dat de beste en meest betrouwbare huwelijksleveranciers groepeert.

Optimale voorbereiding

sound track

Om tot een geslaagd feest te komen en omdat elk feest ook anders is, wordt alles tot in de kleinste details voorbereid aan de hand van een persoonlijk gesprek. In dit gesprek worden heel wat tips gegeven over het verloop van de avond en wordt er een avondplanning opgemaakt.

De avond start met de aankondiging van de eretafel waar het bruidspaar met een uniek gemaakte intro met countdown en een door het bruidspaar te kiezen nummer de zaal binnenkomt. Zo zit de sfeer er al meteen in!

Eventuele speeches, bedankingen en presentatie van de (ijs)taart worden eveneens begeleid. Tijdens het diner wordt er voor een aangename achtergrondmuziek gezorgd.

“It’s not only the music but the whole experience!”

Een uniek en onvergetelijk dansfeest! 🎉

sound track

Tijdens de bespreking komen al jullie muziekkeuzes en wensen aan bod. Verkies je een traditioneel dansfeest, of een modern dansfeest met enkel de door jullie gekozen genres muziek, of een combinatie van beide? Als koppel kan en mag je je eigen touch aan het dansfeest geven. Met mijn ervaring en jullie voorkeuren stellen we een onvergetelijk dansfeest samen die jullie precies voor ogen hebben!

Maar muziek is niet de enige belangrijke factor. De totale beleving moet de genodigden altijd bijblijven.
De wervelende lichtshow met de nieuwste LED- en lichttechnologieën in combinatie met sfeervolle uplighters en de special effects (vuurwerk, geurmachine, hazer) zorgt ervoor dat de feestlocatie wordt omgetoverd in een magische setting…
Bepaalde scènes zijn in samenspraak met enkele topfotografen geprogrammeerd zodat zij de beste shots kunnen maken tijdens de onvergetelijke momenten die op beeld moeten staan. De trendy DJ-booth is tevens een echte eyecatcher!

De feestlocatie wordt tevens voorzien van uplighters. Uplighters zijn nagenoeg onzichtbare lichten die strategisch op de grond langs de muren rondom de zaal staan en hierdoor een magisch effect creëren qua sfeer en gezelligheid. Alle kleuren zijn mogelijk en steeds aanpasbaar de ganse avond naar wens of naar gebeurtenis. Tijdens het dansfeest verkleuren en ‘dansen’ deze mee met de lichten van de dj booth. Een unieke ervaring en beleving!

All-in service

All-in prijs

sound track

Een grote troef is dat er met een vaste prijs tot het einde van het feest, duidelijke afspraken en een overeenkomst wordt gewerkt. Geen verrassingen meer achteraf of tijdens het feest.

Your wedding

Ceremonie

sound track

Vindt jullie ceremonie in de feestzaal of in de tuin van de feestlocatie plaats en wenst u gebruiken te maken van muzikale begeleiding door ons? Dat kan!
Voor een ceremonie wordt het nodige geluidsmateriaal voorzien inclusief bediening voor de af te spelen songs of begeleiding voor live zang.
De ceremonie wordt vooraf besproken zodat alles vlot verloopt en jullie kunnen genieten van dit speciale moment!

*Voor een ceremonie geldt er een meerprijs*

DISCO COOLDOWN

Contact

sound track